Elini Belli Etmek (Veya Göstermek) Ne Demek? Elini Belli Etmek (Veya Göstermek) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Elini Belli Etmek (Veya Göstermek) ne demek? Elini Belli Etmek (Veya Göstermek) kelimesi nasıl yazılır? Elini Belli Etmek (Veya Göstermek) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Elini Belli Etmek (Veya Göstermek) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Elini Belli Etmek (Veya Göstermek) Ne Demek?

Elini Belli Etmek (Veya Göstermek) Ne Demek? Elini Belli Etmek (Veya Göstermek) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:Kâğıt, Okey Vb. Oyunlarda Elindeki Kâğıdı Veya Taşı, Oynayanlara Belli Edecek Biçimde Sözle, İşaretle Açıklayıp Oynamak

Elini Belli Etmek (Veya Göstermek) Kelimesi Nasıl Yazılır? Elini Belli Etmek (Veya Göstermek) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Elini Belli Etmek (Veya Göstermek)

Elini Belli Etmek (Veya Göstermek) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Elini Belli Etmek (Veya Göstermek) ne demek? Elini Belli Etmek (Veya Göstermek) kelimesi nasıl yazılır? Elini Belli Etmek (Veya Göstermek) kökeni nedir? Elini Belli Etmek (Veya Göstermek) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır